Musić nakon pobjede nad Olimpikom: Čestitam Veležu na plasmanu u PL

Olimpik "pao" u Živinicama

Musić nakon pobjede nad Olimpikom: Čestitam Veležu na plasmanu u PL

Slaven je na svom terenu u Živinicama sa 2:0 danas savladao ekipu Olimpika u okviru 28. kola Prve lige FBiH.

Ovom pobjedom je Slaven došao jako blizu opstanka u Prvoj ligi, dok je Olimpik sada jako daleko od prvog mjesta i plasmana u PL s obzirom da dva kola prije kraja sezone za prvoplasiranim Veležom zaostaje četiri boda.

Nakon utakmice za SportSport.ba je govorio Mirza Musić, jedan od boljih u redovima Slavena.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica. Olimpik je dobar protivnik, ali smo ušli jako od prve minute i pokazali da želimo sva tri boda", izjavio je Musić, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Imali smo bolje i zrelije prilike. Mislim da smo zasluženo pobijedili. Zahvalio bih se publici koja nas je nosila... Čestitao bih Veležu na ulasku u Premijer ligu, potpuno zasluženo".

Top Komentari

mostarac
Hvala lafe i vama sretan ostanak u ligi Federacije..
5 0
Aldin Neki
Opet ispadate!
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi