Svlačionica Slavena je 'gorjela' nakon pobjede protiv Olimpika

Kakvo slavlje

Svlačionica Slavena je 'gorjela' nakon pobjede protiv Olimpika

Fudbaleri Slavena pobijedili su danas na domaćem terenu Olimpik sa 2:0 u susretu 28. kola Prve lige Federacije BiH. 

Oni su na taj način gotovo ugasili snove Sarajlijama kada je u pitanju plasman u Premijer ligu BiH, a pobjedu su itekako znali proslaviti.

Pjesma i slavlje su dominirali njihovom svlačionicom, a u video prilogu možete pogledati kako je to izgledalo:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Top Komentari

starmac
Sve cestitke Slavenu.Pozdrav iz Mostara i zelimo vam opstanak u 1ligi F.Pobjedite jos 2 tekme i nesekirajte se za Igman,oni gube u Mostaru.To su Olimpikovi igraci.
6 0
mostarac
Bravo za Slaven ...Plasticari nisu mogli kupit ovu utakmicu jer je Slavemnu gorjelo pod nogama..Eto kako su jaki izgube 2-0 od ekipe koja se bori za opstanak u ligi Federacije ..A sad adio a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti