19

Komentari (19)

Chico
Ne zna pravila, al je podobni Bosnjak koji ce suditi za Vicu Zeljkovica i vratiti Borcu titulu. Ovo je smijesno fakat.
vence
i dalje se pusta prednost ukoliko lopta nr mijenja "vlasnika".. ako je lopta kod igraca Sirokog i ako ostane u posjedu poslije dodira sa sudijom.. ne prekida se igra. Toliko. Zna covjek pravila :)
inoxsteel
Kad je lova u pitanju, ko te pita za poznavanje pravila. Lova iznad svega
Petraaa
Kakav je sudac od metar i 40..patuljak..
Rodjeni66
Sad ce Borac" uz pomoc sudija da sve pretekne na tabeli,i onda ce kazati kako su oni pošteno došli tu gdje jesu svojim igrama.
Senad Redža
Jel se to za****vaš,na reci da se za****vaš
Sanagoal
A to se isto moze reci i za novinare koji pisu gluposti i neistine a oni jos uvijek tu! Ako mu je to bila jedina greska onda je super sudija ali tesko da je tako!
maco12
Ni Gigović ne poznaje pravila prošlo kolo Željinim igračima dva puta ulazi lječnik i igrač nastavlja bez izlaska iz igre tuga su naši suci nikad mi nećemo napredovat uz ovakve sudije.
Savage
SAD BUT TRUE/OVO MOZE SAMO KOD NAS?
Samoiskreno
Smeće ono jedno od nepismenog covjeka fuj
shokato
samo da znate da vam ovaj sudac mladim sudijama na seminaru predaje i delegatima na nizim ligama i sto je najtuznije zaduzen je za "pravila nogometne igre " ..... licno sam prisustvovao i niko me demantovati nmze ;)
GuiliDamou
Joj jos me i ova utakmica dotukla, tacno da ti se zivot zgadi… svaki centarsut u kazneni prostor borca vec znam da je faul u napadu, duga lopta na napadace sirokog, opet faul u napadu, siroki ide u kontru 4:3 on svira faul za sitoki, kasni sekundu… uzas jedan majke mi moje, fuj, fuj…
pjanke.sa
Isto kao Sarajevo - Leotar sinoc. Ja kakav offside svirase to je za Haga.
dinass
I ako ne zna gleda valjda ligu prvaka i fudbal uopste
rodjeni95
Poznaju oni dobro svi pravila, samo da hoce bili bi ekstra suci. Samo nažalost oni moraju suditi kako ovaj usrani savez kaze, jednostavno mi nikad nećemo napredovati.
xeRed
Malecki balidžan dao prkna Vicku Bljaaaakkk!!!
Brazuka
Ne zna, a pored toga je i kriminalac u ovoj odori. Vagalo se da li će u Pl upao je i sada je poslušnik. Znam da ovo čita smecar iz Hrasnice. Prodao se vici i kompaniji a valja mu sutra na kafu medju raju smece jedno
Paradajz
Kakav odron od sudije fuj
HUNTER
Pilavov čovjek, a Pilav ga naslijedio od Ibre Hasanbegovica i sad naravno igraju Vicino kolo. Musić, Kaljanac, Mulahasanović, Grbić, Gigović itd,itd.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.