Muslimović: Možemo do pozitivnog rezultata protiv Igmana

TOŠK gostuje u Konjicu

Muslimović: Možemo do pozitivnog rezultata protiv Igmana

Današnjim utakmicama započinje nova sezona 1. lige Federacije BiH.

I ova sezona, očekuje se, bit će uzbudljiva kao prošla s obzirom da nekoliko timova pretenduje na sami vrh tabele, a jedan od njih je svakako i TOŠK iz Tešnja koji će na startu šampionata gostovati u Konjicu.

Trener TOŠK-a Nusret Muslimović ističe kako je njegov tim spreman za nadolazeće izazove i nada se pozitivnom rezultatu protiv Igmana.

"Odradili smo pripreme i spremni dočekujemo početak prvenstva. Prvu utakmicu gostujemo Igmanu, to je ekipa koju respektujemo, vodi ih trener Hodžić čiji rad izuzetno cijenim. Svjesni smo da će to biti teška utakmica, ali uz dobru igru i zalaganje mojih igrača smatram da ćemo ostvariti pozitivan rezultat i obradovati naše navijače", poručio je Muslimović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Tešanjci su tokom prvenstvene pauze bili veoma aktivni na tržištu. U klub su, između ostalog, stigli Travančić, Bibić, Mazić, Crnomarković, Dizdarević, Rodrigo...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi