Nusret Muslimović: Nisam zadovoljan igrom, igrači su umislili da mogu raditi šta žele
Naredne sedmice kreće i Prva liga Federacije BiH, a TOŠK ide u goste ekipi Igmana iz Konjica.

Nakon poraza od Budućnosti

Nusret Muslimović: Nisam zadovoljan igrom, igrači su umislili da mogu raditi šta žele

E. Oštraković

Nogometaši TOŠK-a poraženi su u genralci pred početak sezone u Prvoj ligi Federacije BiH, od Budućnosti rezultatom 2:0.

Po jedan gol je viđen u oba poluvremena, a pobjeda je bila sasvim zaslužena jer je ekipa Budućnosti bila dosta bolji protivnik tokom utakmice.

Vidno razočaran predstavom svojih igrača bio je trener TOŠK-a, Nusret Muslimović.

"Danas je trebala biti ta generalka, ali to nije ispalo onako kako smo planirali. Mi znamo u kojoj smo fazi, odnosno koliko smo posla uradili u proteklom periodu. Nisam zadovoljan današnjom igrom, jer smatram da su igrači zamislili da rade kako oni hoće na terenu, ali to ćemo brzo riješiti. Samo ono koji budu ispunjavali ono što ja budem tražio, oni će igrati", rekao je Muslimović.

Naredne sedmice kreće i Prva liga Federacije BiH, a TOŠK ide u goste ekipi Igmana iz Konjica.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Prva utakmica je uvijek neizvjesna, ali ćemo pokušati da se nadigravamo, pa ko bude bolji nek ostvari pobjedu", završio je trener TOŠK-a, Nusret Muslimović.

Promo

Top Komentari

jasmin1989
Nije Esmere Topka vec Toska.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti