Muslimović: Protiv Olimpika ćemo šansu dati mladim igračima

Bratstvo sutra dočekuje Vukove

Muslimović: Protiv Olimpika ćemo šansu dati mladim igračima

S. Mlaćo

Jedan od derbija 24. kola Prve lige Federacije BiH igra se sutra u Gračanici. Bratstvo će dočekati Olimpik i pokušati upisati nove domaće bodove, dok i gosti iz Sarajeva sigurno imaju svoju računicu.

Bratstvo je u prošlom kolu poraženo u gostima kod Jedinstva, te se izabranici Nusreta Muslimovića sada žele iskupiti pred svojim navijačima.

"Sama ekipa Olimpika za nas je atraktivna, ali mi želimo da se pokušamo nadigravati i šansu ćemo dati mladim igračima jer smo ispunili svoj cilj za ovu sezonu. Želimo sada da vidimo te mlade igrače i da nam sami pokažu na koga od njih možemo računati za narednu sezonu", kazao je Muslimović za SportSport.ba.

"Sa ovima bodovima mi smo mislim već osigurali opstanak, a imamo tu još sedam kola".

Muslimović vrlo dobro poznaje stanje u Prvoj ligi Federacije BiH pa smo ga zamolili da prokomentariše stanje u vrhu tabele, odnos otkrije svog favorita u borbi za Premijer ligu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Poznajem ligu dobro, a mislim da su Olimpik i Velež najkvalitetnije ekipe u ligi. Sloga dosta ulaže, pa vidjet ćemo", dodao je Muslimović.

Sutrašnji meč u Gračanici počinje u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi