Muslin objavio spisak Srbije, jedan debitant
Foto: EPA

Selektor Srbije

Muslin objavio spisak Srbije, jedan debitant

Selektor srbijanske fudbalske reprezentacije Slavoljub Muslin objavio je spisak za predstojeće dvije utakmice.

Orlove u okviru kvalifikacija za plasman na Mundijal očekuju utakmice protiv Austrije i Gruzije, a na spisak za ove mečeve Muslin je uvrstio jedno novo ime - Miloša Veljkovića.

Veljković od 2016. godine nosi dres Werdera, a dobrim igrama za bremenski klub u ovoj sezoni uspio se izboriti za prvi poziv u reprezentaciju Srbije. 

Muslin je pozvao sljedeće igrače: 

Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković i Aleksandar Jovanović.

Odbrana: Branislav Ivanović, Jagoš Vuković, Nikola Maksimović, Stefan Mitrović, Matija Nastasić, Nemanja Milunović, Miloš Veljković, Aleksandar Kolarov, Uroš Spajić, Ivan Obradović, Antonio Rukavina.

Sredina terena: Nemanja Matić, Luka Milivojević, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Napad: Dušan Tadić, Filip Kostić, Adem Ljajić, Aleksandar Mitrović, Andrija Pavlović, Mijat Gaćinović, Aleksandar Prijović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi