Muzafer Ivković se razišao sa NK TOŠK

Uskoro će objaviti ime novog kluba

Muzafer Ivković se razišao sa NK TOŠK

E. Škorić

 

Mladi vezista Muzafer Ivković danas se razišao sa NK TOŠK. 

Ivković iza sebe ima veoma kvalitetnu sezonu s obzirom da je svojim dobrim igrama dao veliki doprinos u sezoni za pamćenje federalnog prvoligaša iz Tešnja. Svojom borbenošću osvojio posebno je osvojio simpatije navijača, no sada je došlo vrijeme za rastanak.

"Hvala TOŠK-u na prelijepoj godini. Zaista mi je bilo predivno i zahvaljujem se svima u klubu, od predsjednika, clanova uprave, trenera, saigrača, navijača i svih koji su nas podržavali. Uvijek sam davao svoj maksimum i ponosan sam na sezonu iza nas. Doslo je vrijeme za rastanak, ali TOŠK-u I njegovim navijacima zelim sve najbolje", kazao je Ivković za SportSport.ba.

Ivković je za klub iz Tešnja u sezoni iza nas upisao 29 nastupa u Prvoj ligi i Kupu BiH. Dodao je i dva pogotka, te jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Uskoro će donijeti odluku o novom klubu.

Top Komentari

Bosanos
Koliko dobar igrac, toliko dobar momak! Hvala na svemu, sretno u buducnosti do Bundeslige!
1 0
Dino69
Dobar igrac sigurno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi