I najveći dobrica zna izgubiti živce: Kante u izdanju kakvog ga nismo vidjeli do sada

Francuza odustao

I najveći dobrica zna izgubiti živce: Kante u izdanju kakvog ga nismo vidjeli do sada

A. Čaušević

Ko igra video simulacije fudbalske igre poput Pesa ili Fife dobro zna kako je izgubiti živce. 

FIFA i EA Sports su prije nekoliko dana najavili da prekidaju saradanju koja je trajala tri decenije i da njihov ugovor neće biti produžen.

Poznato je i da najbolji fudbaleri današnjice igraju video igre, a psoebno se to odnosi na Fifu koja je omiljena među i članovim najboljih timova današnjice.

N'Golo slovi za najvećeg dobricu u svijetu fudbala, uvijek je miran, staložen i fokusiran na igru i rijetko ko bi pomislio da je upravo zbog Fife izgubio živce.

Naime, snimak nastao prošle godine u kojem Callum Huson-Odoi ''rastura'' Kantea na Fifi je ponovo postao viralan.

Callum se nije uspio sudržati nakon što je pobijedio Kantea u prve tri utakmice, a dok je u četvrtoj vodio 4:0 na poluvremenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kada je vidio da nije njegov dan vidno iznervirani Kante je ustao, ugasio konzolu, uzeo mobitel i samo odšetao.

Francuski veznjak je na terenu fantastičan i među najboljim na svojoj poziciji, ali kada se uzme joystick u ruke čini se da je sve osim vrhunski igrač Fife što pokazuje i njegova reakcija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti