Na Benficu krenuli sa devetoricom na terenu, šta ih čeka bilo je jasno u 24. sekundi

Gosti poveli

Na Benficu krenuli sa devetoricom na terenu, šta ih čeka bilo je jasno u 24. sekundi

Edmir Škorić

Samo što je počeo meč, Benfica je povela na gostovanju kod Belenensesa.

Gosti iz Lisabona u svakom su slučaju favoriti u ovom duelu, no posebno to virjedi sada kada je domaćin zbog koronavirusa na teren istrčao sa dva golmana i sedam igrača. Ukupno, devetorica na terenu naspram 11 Benficinih.

Da stvar bude još gora, mahom su to nogometaši iz U23 ekipe, a zbog svih nevolja trener domaće ekipe morao je da u igru pošalje dva golmana, jedan na gol - drugi u ulozi igrača.

Sve to rezultiralo je pogotkom Benfice u prvom napadu, dok je Haris Seferović u 14. minuti povisio na 2:0.

Pitanje kako će se sve ovo završiti... 

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Jedino što domaće može sada da spasi je milostinja gostiju, ali evidentno je da Benfica ne namjerava stati, barem ne za sada.

Top Komentari

Amazon63
Zalosno da se utakmica ne odgodi ccc
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi