Na četiri meča Druge lige Sjever čak 23 gola, prvi topnik lige apsolutni heroj dana

Isanović izdominirao

Na četiri meča Druge lige Sjever čak 23 gola, prvi topnik lige apsolutni heroj dana

A. Čaušević

Odigrana su četiri susreta 8. kola Druge lige grupa Sjever, a apsolutni junak dana bio je najbolji strijelac takmičenja Samir Isanović. 

Gradina je sa visokih 8:0 pobijedila Odžak 102. Isanović je zabio četiri gola, tri puta je mrežu gostiju zatresoa u razmaku od sedam minuta, tačnije od 50. do 57. minute nakon čega je zamijenjen.

U strijelce su se još upisali Mustafić i Musić, dok je rezervista Junuzović koji je ušao umjesto Isanovića pogađao u 83. i 88. minuti.

Najefikasniji meč odigrali su Lokomotiva i Mramor. U susretu sa čak deset golova domaći su slavili rezultatom 7:3.

Hamzić i Palata su postigli po dva gola, a pogađali su još Imširović i Plavšić, dok je vlastitu mrežu zatresao Maslić. Za Mramor su bili strijelci Delić, Smajlović i Dropić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Bosna Kalesija i Gornji Rahić su remizirali 1:1. Gosti su vodili preko Mehmedovića, a bod domaćim je donio Palislamović.

Mladosti je na svom stadionu upisala siguran trijumf protiv Prokosovića. Duraković, Šako i Šakić su pogađali u trijumu 3:0.

Top Komentari

Boki
Gradina sampion ooooooo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi