22

Komentari (22)

samozato
Opijum
Demidzicuuuuuuu zdravlje je najpreceee Demidzicuuuuuuu keeerruu raspali
user1583752673
1800 babinih sinova i ceri
Zenicanin
Repka moze a liga ne moze?!? Helouuu
selim1906
Elita moze samo da gleda tekme a nas bijedu ko ****
Sektorlj
Dabogda obolili smrtni svih 1800 koji budu na utakmici i svi oni koji su donijeli odluku. Sta jel se na utakmicama sugave repke ne moze zaraziti a na temama lige moze?
belajbeg888
Ti bas bolestan u glavu
roki-rokic
Sve karte treba dati BHF i navijackim grupama Manijacima,Hordasima,Robijasima.Ni jedno lice iz javnog zivota na tribine nebi pustio isto tako ni familiju od igraca.
Ters
Sad će Miletov ker Šeranić uložiti veto jer u reprezentaciji nema pola igrača iz Borca :P
Ale23
Begic i onaj iz B.Luke sa svoje familije 1000. ministri i guzonje 800. NASA realnost
Zaštita Identiteta
Da se razumijemo, kad se kaže BHF misli se i na Ljute Krajišnike i BH Legion i čitavu tu ekipu koja će navijati 90 (ili 120) minuta :)
Laola
Selma Bajrami, Dino Merlin, Hara Mata Hari, Deen Backović i ostali "selebriti" like this
aJdotuzla
1000 ulaznica dati BHF -u i neka grmi stadion.
TiTu
Sve karte treba dati njima ,familije fudbalera mogu biti kod kuce ,te neke delegacije pi*ke materine ne trebaju. Samo gledaj ,najmanje ce dobiti navijaci karata .
Hulk
Pustite navijace u i ligi
realista1982
Ko dođe po karte prvo mu grlo testirati, ako je kapacitet onda može dobiti kartu pa kada zagrmi njih 1800 da se bar nakostriješimo kraj tv-a... (puste želje moje sve to ide onim šminkerima i sponzorima da se mogu slikati i hvaliti)...
hame
Ma to je super kad se uzme u obzir koliko smo grlati :)
Ramorax
Sad će bošnje stajat' u redu 10 sati da bi kupili kartu, i prodavati je za 200€
kokoalo
Jes eto hiljadu
Darkwood
Pa naravno da hoće krkane jedan jer nam je država u quurcu. Izađi napolje i istjerati onu bagru (političara, nacionaliste i fašiste ), vako preko tastature slabo će mo sta uraditi. Evo ja prvi pa svi ostali. Zivio i naprijed NEZAVISNA I NEDJELJIVA BOSNA I HERCEGOVINA.
roki-rokic
Hoce ako ih zapane.Dok ovo iz saveza, igraci,politicari,umjernici obezbjede svoje mislim dace im.viti I malo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.