Na Grbavici protiv Sjeverne Irske 1800 gledatelja!

Na Grbavici protiv Sjeverne Irske 1800 gledatelja! · Ekskluzivno

E. Škorić

Utakmica BiH - Sjeverna Irska u baražu za odlazak na Evorpsko prvenstvo igrat će se pred gledateljima.

Kako smo pisali i jučer, UEFA je pristala da baraž mečevima prisustvuje određeni broj gledatelja.

U našem slučaju, na meču protiv Sjeverne Irske narednog četvrtka bit će 1800 gledatelja, saznaje SportSport.ba. Na južnoj tribini bit će smještenio 300 osoba, na istočnoj 800 i na sjeveru 700 uz, naravno, obavezno nošenje maski, pridržavanje socijalne distance i ostalih uputa.

Upravo je održan obilazak stadiona Grbavica, a Nogometni savez BiH predstavljali su Džemidžić, Pilav i Hodžić, ispred Željezničara Brković i Pekić, te Čerkez ispred Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Utakmica se, podsjetimo, igra 8. oktobra i BiH ima priliku da se pobjedom plasira u finale, gdje bi opet kao domaćin igrala protiv Republike Irske ili Slovačke u direktnom okršaju za odlazak na Euro 2021.

Top Komentari

aJdotuzla
1000 ulaznica dati BHF -u i neka grmi stadion.
33 0
realista1982
Ko dođe po karte prvo mu grlo testirati, ako je kapacitet onda može dobiti kartu pa kada zagrmi njih 1800 da se bar nakostriješimo kraj tv-a... (puste želje moje sve to ide onim šminkerima i sponzorima da se mogu slikati i hvaliti)...
18 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi