Na Kosovu je naređenje bilo jasno: Hapšenje igrača Crvene zvezde
Igrači i stručni štab su zaustavljeni i vraćeni u Beograd

Plan je bio spreman da je došlo do prelaska

Na Kosovu je naređenje bilo jasno: Hapšenje igrača Crvene zvezde

S. Pašalić

Nogometaši Crvene zvezde su danas u 14 sati na Kosovu trebali odigrati utakmicu kupa protiv Trepče.

Ipak, kako se pisalo posljednjih sedmica, pojavili su se problemi pa su tako dolaskom na prelaz Jarinje nogometaši i stručni štab beogradskog tima zaustavljeni i nije im dopušten ulaz na Kosovo.

Jake policijske snage su ih dočekale i bile spremne da reaguju, a srbijanski mediji navode da su poslije Jarinja bile i dodatne snage koje su imale naredbu za hapšenje.

Iako su predstavnici Crvene zvezde negodovali što nisu mogli odigrati utakmicu, na kraju su se ipak morali vratiti u Beograd.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Zatražena je i odgoda utakmice za 17 sati, ali je i ona odbijena, a na kraju će se meč šesnaestine finala kupa odigrati u četvrtak u Staroj Pazovi.

Top Komentari

zigzag
Dogodine bez Vojvodine!
17 0
magistar
Ovi srbijanci su totalni kreteni, kao i ovaj klub. Krenuli sa navijačima, imali dozovlu UEFE i usrali se običnih kriminalaca, pa se vratili. Nek hapse, šta ima veze.
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije