Na meti razbojnika: Dok su igrali protiv Barcelone trojici igrača Lyona opljačkane kuće

Policija napravila uviđaje

Na meti razbojnika: Dok su igrali protiv Barcelone trojici igrača Lyona opljačkane kuće

Endin Čaušević

Fudbaleri Lyona sinoć su uspjeli da izbore veoma dobar rezultat u prvoj utakmici osmine finala protiv Barcelone.

Prvi meč igrao se u Lyonu i završen je bez golova iako su obje ekipe imale nekoliko fantastičnih prilika. Barca je dominirala u većini meča, no Lyon je nekako uspio da sačuva svoju mrežu i još uvijek imaju nade da mogu napraviti senzaciju i izbaciti Barcelonu.

Međutim, trojica igrača ovog tima baš i neće po dobrom pamtiti meč s Barcelonom. Naime, dok se igrala ova utakmica opljačkane su kuće Memphisa Depayja, Lucasa Tousarta i Pape Cheikha Gueyea.

Depayju je ovo drugi put da mu je opljačka na kuća jer su mu u septembru prošle godine otuđili stvari u vrijednosti od čak milion eura. Šteta ove pljačke se još ne zna, ali ponovo je u igri velika suma novca.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ništa bolje nisu prošli Tousart i Gueye koji su po prvi put na meti razbojnika. Gueyeu je ukraden nakit i dizajnerska odjeća, a Tousartu oprema iz podruma, te su mu pokušali ukrasti automobil, ali nisu uspjeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi