Na Mokrom Docu su ne šale: Stižu pojačanja za pojačanjem!

Nakon Brekala potpisao i Baćak

Na Mokrom Docu su ne šale: Stižu pojačanja za pojačanjem!

A. Čaušević

Ako se po jutru poznaje dane HŠK Posušje će u novu sezonu Prve lifge FBiH ući s visokim ambicijama, ne isključuje se ni mogućnost borbe za Premijer ligu. 

Posušje je prije nekoliko dana kao novog trenera angažovalo Denisa Ćorića, u međuvremenu je "završen" iskusni defanziva, Slavko Brekalo, a na Mokri dolac stigao je Boraci Baćak.

Ovaj 33-godišnji golman je svoju karijeru počeo u Posušju, a nakon velikog broja promijenjih klubova vraća se kući.

"Sretan sam i velika mi je čast da sam dobio priliku vratiti se u svoj matični klub i pomoći mu. Svidjele su mi se ambicije kluba i uprave, nadam se da ćemo s navijačima i upravom vratiti klub na stare staze slave", rekao je Baćak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Baćak koji je u međuvremenu branio za NK Dugopolje, HNK Čapljina, NK GOŠK Gabela, NK Široki Brijeg, NK Mladost, HNK Branitelj i FC Gahar Zagros (Iran) je potpisao jednogodišnji ugovor.

Da su u Posušju maksimalno ozbiljno shvatili povratak u Prvu ligu FBiH govori i informacija da će naredne sedmice na Mokrom Docu biti predstavljena još dva pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti