"Na Mračaju niko ne može biti favorit"

Metalleghe spremno dočekuje Orašje

"Na Mračaju niko ne može biti favorit"

S. Mlaćo

U okviru 23. kola Prve lige FBiH Kraljevi će u subotu ugostiti Orašje.

Uoči ovog duela Metalleghe BSI se nalazi na 10. mjestu sa 29 osvojenih bodova ( 7 8 7 26:26), dok se gosti nalaze na 4. mjestu sa 40 osvojenih bodova i još uvijek se nadaju prvom mjestu. Kraljevi ovog proljeća ne znaju za poraz a Orašje je prilika da se niz nastavi.

"U prošlom kolu u Tešnju nastavili smo niz bez poraza, puni smo samopouzdanja i vjere u sebe. Iako Orašje u Jajce dolazi bez nekoliko standardnih igrača ne potcjenjujemo ih. No, na Mračaju niko ne može reći da je favorit protiv nas", istakao je Dženan Haračić napadač Kraljeva koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao devet golova.

U jesenjem duelu u Orašju meč je završio neriješeno 1:1.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nakon Tešnja nastavili smo sa maksimalnim radom na treninzima. Očekujemo nova tri boda i nastavak pozitivnih rezultata. Pozivamo sve navijače da dođu na Mračaj i da nas podrže a mi ćemo se odužiti kao i uvijek, maksimalnim zalaganjem", dodao je Sabit Alispahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi