Na Nou Campu se i nije proslavio, ali dresove Pjanića i Džeke čuva kao suho zlato

Ponosan na svoju kolekciju

Na Nou Campu se i nije proslavio, ali dresove Pjanića i Džeke čuva kao suho zlato

Admin Čaušević

Tradicionalan običaj među fudbalerima je da poslije utakmice zamijene dresove, ali pitanje je da li će to biti slučaj nakon pandmije koronavirusa.

U narednom periodu igračima će biti zabranjene mnoge stvari na terenu koje su do sada bili dozvoljene. Teško je vjerovati da će u bliskoj budućnosti moći mijenjati dresove kao ranije.

Španska Marca je objavila listu najboljih kolekcionara dresova među fudbalerima. Jedan od njih je i Denis Suarez, dugogodišnji član Barcelone koji se baš Nou Campu i nije baš proslavio zbog čega je često bio na posudbama.

Među dresovima na koje je ponosan ovaj 26-godišnjak i koje čuva kao suho zlato nalaze se i oni klupski dvojice bh. asova Miralema Pjanića i Edina Džeke.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tu su još dresovi Andresa Inieste, Ivana Rakitića, Aleksandra Kolarova, Luisa Suaraze, Javiera Mascherana, Fernanda Torresa, pokojnog Jose Antonija Reyesa i drugih.

Suareza je Barcelona od dolaska 2014. godine slal na posudbe u Sevillu, Villarreal i Arsenal, a od prošle godine je član Celte gdje je i napravio svoje prve fudbalske korake.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti