Na Juventusovu adresu stigla skromna ponuda za Pjanića

Torinski klub odbio bez razmišljanja

Na Juventusovu adresu stigla skromna ponuda za Pjanića

Admin Čaušević

Čini se da se bliži kraj trofejne avanture Miralema Pjanića koja je počela na ljeto 2016. godine poslije dolaska iz Rome. 

Mnogo je zainteresovanih klubova za Pjanića, ali dva imena su se izdvojila - PSG i Barcelona. Dok se s katalonskim divom dogovara zamjena, prvak Francuske nudi novac.

Francuski mediji izvještavaju kako je na Juventusovu adresu iz Pariza stigla ponuda od 30 miliona eura. Definitivno skroman iznos uzimajući u obzir Pjanićev kvalitet te zahtjeve Bianconera.

Stara dama za igrački karton bh. reprezentativca želi najmanje 50 miliona eura zbog čega je PSG-ov prijedlog odbijen bez razmišljanja te će pariški Prinčevi morati napraviti dodatni napor i jednostavno ponuditi više novca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fabio Paratici je prije nekoliko dana priznao kako je Pjanić među igračima o čijoj se budućnosti razgovara, posebno sa Barcelonom. Učestalo se spominje razmjena sa Arthurom Melom.

Istovremeno je dojam da Pjanića previše i ne dotiću transfer špekulacije. Vrijedno i naporno trenira u svojoj vili pored Torina s ciljem da spreman dočeka nastavak sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi