Na pitanje Henryja da li United može zaustaviti City, De Gea dao legendaran odgovor

Navijači Uniteda će ga sada još više voljeti

Na pitanje Henryja da li United može zaustaviti City, De Gea dao legendaran odgovor

Eldar Ganibegović

Thierry Henry i David De Gea su bili gosti emisije na Sky Sportu, a legendarni napadač Arsenala je upitao golmana Uniteda da li Crveni đavoli mogu zaustaviti Građane, na što je dobio nevjerovatan odgovor od strane Španca.

Na već spomenuto pitanje, De Gea je dao sljedeći odgovor: "Dobro, da li City može zaustaviti United?", Henry je bio iznenađen i zadovoljan odgovorom.

Poslije čega je španski golman dodao: "Igramo kući pred našim navijačima."

"Derbi je, imamo veliko samopouzdanje, osjećamo se snažno i želimo pobjedu."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Tim se nalazi u dobroj formi, slavili smo na dva veoma teška gostovanja, tako da vjerujemo u sebe i znamo kako igramo veoma važnu utakmicu", rekao je De Gea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije