Na pomolu novi skandal u Leicesteru

Sukob navijača Leicestera i čelnika West Hama

Na pomolu novi skandal u Leicesteru

Endin Čaušević

Leicester je proteklog vikenda remizirao na domaćem terenu protiv West Hama (2:2) u okviru 34. kola Premiershipa.

Ovim remijem Leicesterova prednost na Tottenhamom istopila se na pet bodova, a meč protiv West Hama obilježilo je nekoliko incidentnih sitacija. Prvo je crveni karton dobio Jamie Vardy, a zatim je sudija penalom nagradio West Ham.

Ipak, jučer se u medijima pojavila priča da su na stadionu Leicestera verbalno napadnuti čelnici West Hama koji su prije kraja utakmice morali napustiti stadion.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nismo ostali da aplaudiramo našim igračima jer smo se osjećali ugroženo. Pričali smo sa čelnicima Leicestera zbog sukoba sa njihovim navijačima i oni su nam rekli da će to istražiti. S nama su bila i naša djeca koja su se uplašila i kada smo dobili penal morali smo otići sa stadiona. Sudija je svirao penal, a ne mi. Da se naši navijači tako ponašaju ne bi više ušli na stadion", rekao je čelnik West Hama David Sullivan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi