Na pressici Brazila nastavljen rat: Firmino brutalno odgovorio Ramosu!

Indirektno ga nazvao idiotom

Na pressici Brazila nastavljen rat: Firmino brutalno odgovorio Ramosu!

Na kapitena Real Madrida Sergija Ramosa okomio se člitav svijet nakon finala Lige šampiona.

On je optužen da je sredinom prvog poluvremena protiv Liverpoola namjerno povrijedio Mohameda Salaha, a nakon nekoliko dana odlučio je da se i sam oglasi te je poručio da su to sve gluposti i da takvih duela ima mnogo tokom susreta.

Ramosu su dosadile optužbe da je povrijedio Salaha i da je nanio potres mozga golmanu Loris Karijusu, pa je rekao da još samo fali da ga mediji optuže da se Firmino prehladio u pomenutom finalu jer je na njega pao Ramosov znoj.

Novinari su odmah upitali napadača Liverpoola i brazilske reprezentacije da prokomentariše to što je Ramos i njega ubacio u cijelu priču, a odgovor Firmina je bio veoma zanimljiv.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Preferiram da to ne komentarišem. Ramos je veliki šampion, ali mislim da je idiotski tako nešto reći. Ali ok", rekao je Firmino na konferenciji za novinare reprezentacije Brazila pred Svjetsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi