"Na revanš se idemo nadigravati"

U prvom meču slavio turski prvak

"Na revanš se idemo nadigravati"

S. Mlaćo

Juniorska selekcije Zvijezde 09 optutovala je u Tursku gdje će odigrati revanš meč Omladinske lige prvaka protiv truskog prvaka Trabzonspora.

U prvom meču turski tim je slavio 1:0.

Trener prvaka BiH Zlatko Krmpotić pred put je kazao.

"Prije same najave utakmice moram da se vratim na prethodnu i da ponovim da smo utakmicu odigrali taktički fenomenalno. Na žalost, individualne greške dovele su nas do nepovoljnog rezultata.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Što se tiče utakmice u srijedu, idemo da se nadigravamo. Igrački nismo baš u najboljem momentu. Pretrpani raspored i smanjeni roster uticao je na umor kod igrača. Svakako, sve će se to zaboraviti u srijedu kad se istrči na teren.

Protivnik je veoma ozbiljna ekipa, što se vidjelo u prvoj utakmici u Ugljeviku. Gledaćemo da napravimo dobar tim kako bi odigrali što bolju utakmicu i naravno da prođemo u naredni krug omladinske lige šampiona“, kazao je Krmpotić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi