Na šta Adebayor troši milione? Stajlinzi su čudni, a tek da vidite mjesto s kojeg gleda utakmice...

Uredio je život po svom ukusu

Na šta Adebayor troši milione? Stajlinzi su čudni, a tek da vidite mjesto s kojeg gleda utakmice...

Togoanski fudbaler Emmanuel Adebayor već neko vrijeme se ne bavi ozbiljnim fudbalom. 

Adebayor je svjetski poznat fudbaler koji je tokom karijere promijenio nekoliko evropskih velikana kao što su Arsenal, Manchester City, Real Madrid ili Tottehnham. Za to vrijeme zaradio je ogroman novac kojeg danas troši na čudne stvari.

Ako pogledamo njegov Instagram profil, vidjet ćemo da Adebayor danas živi jedan itekako raskošan život pa novac troši i na neke stvari koje baš i nisu toliko neophodne. Ne zamjeramo mu jer bi vjerovatno i mi tako radili da imamo milione koje on ima.

Pored zanimljivog izbora majica, jakni, tena, automobila i ostalog, Adebayor ima i zanimlji način na koji danas gleda utakmice njemu vjerovatno omiljene Premier lige.

Togoanac u sklopu vlastite kuće ima kino, a upravo sa udobnog sjedišta u vlastitom kinu na velikom ekranu gleda Mancester United, City, Tottenham, Liverpool i ostale engleske velikane. Sigurno da na ovom mjestu i nije tako loše, još ako je utakmica dobra, onda je to dupli užitak.

Inače, ovaj visoki napadač je danas potpisao za paragvajsku ekipu Olimpia. 

U nastavku možemo pogledati i još neke fotografije s njegovog profila koje samo dokazuju kako ima čudan ukus, ali obzirom da je svaki euro u karijeri zaslužio onda svakako nije na nama da se petljamo u šta troši...

Top Komentari

GigantMostarski
Tottenham nije velikan..
2 5
Maestro
Nikad nije bio neki igrač ubije trčao za parama sve mu malo bilo eto sad nek se razbacuje
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi