Na terenu je mangup, pred zaštitarkom i ne: Pogledajte Costinu reakciju kad je ulovljen bez maske

Prije dolaska na trening

Na terenu je mangup, pred zaštitarkom i ne: Pogledajte Costinu reakciju kad je ulovljen bez maske

A. Čaušević

Nošenje zaštitnih maski u Španiji je obavezno i u autmobilu kako bi se smanjila mogućnost zaraze od koronavirusa. 

Fudbaleri klubova iz La Lige od ove sedmice mogu trenirati u klupskim kampovima nakon što su prethodne testirani na koronavirus.

Iako na terenu djeluje kao pravi mangup i ne da pardona niti jednom protivniku Diego Costa je poprilično miran kada se nađe u situaciji kao obični građanin. 

Naime, prilikom ulaska u trening kamp dok se vozio u skupocjenom vozilu Costa nije nosio masku što je zaštitarka i primjetila. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaštitarka je prišla Costi s njim obavila kratki razgovor, nakon čega je kontroverzni napadač stavio masku i ušao u trening kamp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi