Na vidiku još jedna potencijalna zamjena igrača između Juventusa i PSG-a
De Sciglio bi mogao put Pariza

Nakon natpisa o zamjeni Cana za Paredesa

Na vidiku još jedna potencijalna zamjena igrača između Juventusa i PSG-a

S. Pašalić

Juventus i PSG bi u januaru mogli dogovoriti još jednu zamjenu igrača.

Nedavno se pisalo kako bi dva kluba mogli napraviti zamjenu u kojoj bi Emre Can otišao u Pariz, a Leandro Paredes bi pošao put Torina.

Italijanski Tuttosport sada piše da bi se to moglo desiti i u slučaju Mattije De Sciglija i Thomasa Meuniera.

Igrač Juventusa je ove sezone upisao samo devet nastupa, ali je na meti Parižana, dok Meuniera, koji je ove sezone odigrao 16 utakmica u Torinu cijene i mogli bi pristati na ovu opciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

De Sciglio ima ugovor sa Juventusom do 2022. godine, dok je situacija sa Meunierom puno nepovoljnija za PSG s obzirom da njemu ugovor ističe na ljeto i Parižani bi ga željeli uključiti u bilo kakvu vrstu dogovora jer bi on u julu mogao otići iz kluba potpuno besplatno.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije