Bomba iz Barcelone, ali...
Foto - EPA

Francuz ipak neće na Camp Nou

Bomba iz Barcelone, ali...

Midhat Šljivak

Barcelona je posljednjeg dana prijelaznog roka veoma aktivna na tržištu.

Katalonci su danas završili transfere Hectora Bellerina i Marcosa Alonsa, a riješili su se Pierrea-Emericka Aubameyanga, koji ide u Chelsea, te Martina Braithwaita, koji je od danas slobodan igrač.

Međutim, do kraja transfer pijace katalonski velikan bi mogao napraviti još nekoliko transfera. Ponovo se s klubom povezuje Bernardo Silva, ali večeras je stigla još jedna bomba.

Španski mediji tvrde da bi francuski fudbaler Nabil Fekir mogao postati novi član katalonskog kluba.

Navodno, Fekir je večeras stigao u prostorije Betisa, kluba za kojeg nastupa, te se razgovara o njegovom transferu u Barcelonu.

Oglasi

Prelazak na Camp Nou svakako bi bio veliko iznenađenje jer se 29-godišnji ofanzivni veznjak nije povezivao s Barcelonom u proteklom periodu.

Ubrzo je međutim došla i informacija kako njegov boravak u prostorijama kluba nema nikakve veze s transferom i od dolaska na Camp Nou vjerovatno neće biti ništa.

Nabil Fekir je već tri godine član Betisa. Stigao je iz Lyona za 20 miliona eura i pokazao se kao veoma dobro pojačanje.

Temperamentni Francuz je važan kotač u igri tima iz Seville. Ukupno je za tri godine odigrao 121 utakmicu i postigao je 22 gola.

Fekir je prethodno godinama nastupao za Lyon. Povezivao s s velikim klubovima, a na kraju je 2019. godine završio u Betisu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 29-godišnji ofanzivac ima i iskustvo igranja u reprezentaciji Francuske. Za Trikolore je nastupio 25 puta i postigao je jedan pogodak.

Treba istaći da je bio član nacionalnog tima Francuske koji je 2018. godine osvojio naslov prvaka Evrope.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmellemA
Holanđanin.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi