8

Komentari (8)

Kiss
E i ovi pretjerali kao da mu je crijep sa 10-og sprata pao na glavu,sudija je ispao ovdje glup.Zbog većih gluposti nisu se prekidali mečevi tj utakmice,forca betis
Emin_Podzic
Nesto mi cudo da spanija ima probleme na utakmicama al eto desava se
Klicko
Ovakvih derbija nema u Njemačkoj.Uzavrela atmosfera ne postoji tamo.
miki30
Jesil ti dobar u glavi?? **** te svi nijemci u pakšu, imaš li ti kakvih problema psihičkih? Šta ovaj artikal ima sa Njemačkom kretenu? Idi liječi se gelipteru nenormalni.
kurjak
@miki30 To je bolan Klicko,kod njega nikad nije 2+2=4.Dok je Messi igrao za Barcelonu bio je najveći navijač Barcelone.Sad navija za Real,tako da malo ga proprati.
Sanska_Prangija
Jbt ne kontam zasto miki izvrijedja lika..ne znam dal ga zbog misljenja treba odmah psovati, bas preruzno..
miki30
Ma bruda proprati ga malo pa ćeš vidjeti zašto. Lik je bolestan. Stvarno nevolim na ovakav način da se izražavam al on to definitivno zaslužuje.
Klicko
@Sanska_Prangija drug ja ne znam zašto ali uvijek je na mojim komentarima.Ja sam žrtva na ovom portalu.Vrijeđa me,omalovažava,psuje a ja mirujem...Psihičko nasilje vjeruj mi...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.