Haos u derbiju Seville: Fekir zabio gol direktno iz kornera, a onda meč prekinut!

Navijači Betisa napravili nevjerovatnu glupost

Haos u derbiju Seville: Fekir zabio gol direktno iz kornera, a onda meč prekinut!

E. Čaušević

Betis i Sevilla igraju trenutno utakmicu osmine finala španskog Kupa kralja.

Sevilla je bolje otvorila meč protiv gradskog rivala i utišala je navijače na Benito Villamarinu kada je u 35. minuti stigla do prednosti.

Torres je bio asistent, a pogodak za vodstvo Seville postigao je argentinski veznjak Papu Gomez.

No, samo četiri minute kasnije Betis je uspio da poravna na 1:1, a u centru pažnje našao se Fekir.

Francuski veznjak je direktno iz kornera zabio pogodak za poravnanje rezultata, a tribine su jednostavno "eksplodirale" nakon toga.

Nakon toga jedan od navijača je pogodio nepoznatim predmetom igrača Seville u glavu nakon čega je sudija odlučio da prekine meč, te još uvijek nije jasno da li će utakmica biti nastavljenna.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Glavni sudija ove utakmice odlučio je poslati igrače oba tima u svlačionicu, a na terenu smo vidjeli žestok okršaj igrača dva tima. Igrači Betisa su ostali na terenu, dok je Jordan kojeg je pogodio jedan predmet s tribina uz pomoć ljekara napustio teren.

Promo

Top Komentari

Klicko
Ovakvih derbija nema u Njemačkoj.Uzavrela atmosfera ne postoji tamo.
1 9
Kiss
E i ovi pretjerali kao da mu je crijep sa 10-og sprata pao na glavu,sudija je ispao ovdje glup.Zbog većih gluposti nisu se prekidali mečevi tj utakmice,forca betis
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi