Način točenja piva na novom stadionu Tottenhama još nije viđen!

To ih je najviše oduševilo

Način točenja piva na novom stadionu Tottenhama još nije viđen!

E. Čaušević

Navijači Tottenhama konačno su došli na svoje jer će njihov tim od januara naredne godine zaigrati na novom stadionu.

Novi stadion Tottenhama trebao je biti završen još početkom ove sezone, no radovi su potrajali pa je debi ekipe odgođen za 10. januar i meč protiv Manchester Uniteda. Novi White Hart Lane izgleda nevjerovatno i sve je spremno da se Tottenham vrati kući.

Navijači su prethodnih dana imali pravo da posjete novo zdanje i uživaju u nevjerovatnom stadionu. Međutim, ni teren, a ni tribine nisu ono što je najviše oduševilo navijače, već kafići koji se nalaze skoro na svakom uglu.

Ono što ih je ostavilo bez teksta jeste da će točenje piva biti brže nego ikad, a čak će i navijači to sami moći raditi što će smanjiti gužve na poluvremenu. Točenje piva je totalno novi izum jer se toči s donje strane, a to možete pogledati u videu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

gumenakita
Ovaj nacin tocenja je vec godinama na zapadu popularan samo sto ne pratite strane medije.
8 1
Dule Savic
Zelimo sto vise vijesti o pivi! Sve sto se toga tiče za mene je veliki +
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi