Novi stadion Tottenhama oduševio fudbalski svijet!

"Procurile" nove fotografije

Novi stadion Tottenhama oduševio fudbalski svijet!

Endin Čaušević

Novi stadion Tottenhama trebao je biti završen pred početak ove sezone, no radovi su potrajali, a otvorenje se očekuje početkom naredne godine.

Tottenham je na mjestu starog White Hart Lanea odlučio napraviti veći i daleko moderniji stadion, no planovi izgradnje nisu baš išli kako se očekivalo. Otvorenje se očekivalo još u avgustu ove godine, ali su zbog produženih radova bili prisiljeni da pronađu novi termin.

Iako se govorilo da bi igrači Tottenhama na novom stadionu mogli zaigrati do kraja godine sada je jasno da se to neće desiti. Novi stadion bi trebao biti otvoren početkom naredne godine, a radovi su u samom finišu.

Na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko fotografija ovog stadiona koje su oduševile mnoge. Unutra novi White Hart Lane izgleda zaista nevjerovatno. Debi na novom stadionu Tottenham će najvjerovatnije imati 13. januara u derbiju protiv Manchester Uniteda.

Fotografija SPORTbible.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fotografija SPORTbible.

Fotografija SPORTbible.

Top Komentari

ljiljani_zlatni
Jbt kako moćno!
13 1
king11
*vakav ima u zavidovićima
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi