Nagatomo želi ostati u Galatasarayju

Na posudbi iz Intera

Nagatomo želi ostati u Galatasarayju

Japanski reprezentativac Yuto Nagatomo otišao je u januarskom prelaznom roku na posudbu u Galatasaray iz Intera, a čini se kako mu je u Turskoj veoma lijepo. 

Nagatomo kaže da se osjećao kao ponovo rođen u dresu Galatasarayja i da bi volio da ostane u ovom klubu i nakon ove sezone.

"Želim igrati i ostati u Galatasarayju", započeo je 31-godišnji bek u razgovoru za Miliyet pa nastavio: "Dobro sam se smjestio i osjećam se kao ponovo rođen ovdje. Volim igrati fudbal ovdje, a od ranije sam znao o kakvom se klubu radi. Momentalno sam se navikao na život u Istanbul", poručio je on.

Inostrani mediji prenose kako je Galata spremna da uplati Interu na kraju sezone 2,5 miliona eura za Nagatoma, a da bi Japanac trebao zarađivati nešto manje od milion eura po sezoni u ovom turskom klubu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

S druge strane, Inter je čini se već pronašao zamjenu za njega jer bi trebao dovesti Kwadwo Asamoaha koji će na ljeto postati slobodan igrač nakon što mu istekne ugovor sa Juventusom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti