Nagli preokret i nova promjena termina: Juve i Inter igraju mnogo ranije od planiranog?

Pada dogovor

Nagli preokret i nova promjena termina: Juve i Inter igraju mnogo ranije od planiranog?

Admin Čaušević

Juventus i Inter su odgođeni susret trebali igrati 13. maja, međutim prema najavama iz Italije doći će do novih promjena.

Tokom nedjelje na Apeninima se dešavalo dosta toga jer su mnogi klubovi iskazali nezadovoljstvo odlukom o odgađanju susreta.

Prema posljednjim najavama Juventus i Inter bi trebali igrati u ponedjeljak 9. marta s otvorenim kapijama Allianz stadiuma.

Kako regija Pijemont nije ugrožena epidemijom kao druge iz sjevera Italije tribine bi bile otvorene za navijače.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostale odgođene utakmice Milan - Genoa, Udinese - Fiorentina, Sassuolo - Brescia i Parma - SPAL bi se igrale u nedjelju 8. marta i bile bi zatvorene za navijače jer su regije Lombardija, Veneto i Emilija najugroženije zbog epidemije koronavirusom.

To znači da bi 27. kolo planirano za sljedeće vikend bilo pomjereno za 13. maj, dok bi se finale Kupa Italije igralo 20. maja.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi