Nainggolan bi volio opet obući dres Vučice: Nedostaje mi sve što je vezano za Romu...

Žali što je otišao prije dvije godine

Nainggolan bi volio opet obući dres Vučice: Nedostaje mi sve što je vezano za Romu...

Belgijski vezni fudbaler Radja Nainggolan volio bi se vratiti u Romu.

31-godišnji igrač Vučicu je napustio prije dvije godine kako bi prešao u Inter. Danas poručuje kako je u to vrijeme bio tužniji što je otišao iz Rome nego što je bio sretan jer je potpisao za Inter.

Trenutno se nalazi na posudbi u Cagliariju i poručuje kako ne bi imao ništa protiv da se vrati u Romu ako bi uslovi bili dobri.

"Ne želim ništa oduzeti navijačima Intera, ali ako mene pitate da li sam bio sretniji što idem u Inter ili tužniji što napuštam Romu, rekao bih da sam bio tužniji jer sam otišao", kaže Nainggolan preko Instagram uživo opcije i dodaje:

"Što se tiče toga da li bih se volio vratiti u Romu, rekao bih da. Ako bi uslovi bili zadovoljavajući, vratio bih se".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Proveo sam nekoliko prekrasnih godina s njima. To je klub koji me voli, kojeg ja volim i kojem sam dao sve. Nedostaje mi sve vezano za Romu. Nedavno sam gledao meč protiv Barcelone i kada sam čuo klupsku himnu, mnogo toga sam napisao tadašnjim saigračima. Stvari su za mene u Romi bile tako prirodne i sve mi nedostaje. Vidjet ćemo, vrata su uvijek otvorena", poručuje Belgijanac.

Inače, Nainggolan još uvijek igra na vrhunskom nivou jer je ove sezone u Seriji A upisao pet golova uz pet asistencija i svakako je jedan od najboljih igrača Cagliarija. Posudba mu ističe na kraju sezone i vidjet ćemo kakva mu se budućnost smiješi. Svemu dodajmo podatak da je za Romu igrao od 2014. do 2018. godine, a najveći uspjeh kluba u tom periodu bio je polufinale Lige prvaka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi