Nainggolan: Iz Rome sam otišao krivicom jednog čovjeka

Veznjak opet u Cagliariju

Nainggolan: Iz Rome sam otišao krivicom jednog čovjeka

A. Čaušević

Radja Nainggolan je i ovog baš kao i prošlog ljeta promijenio klub. 

Nakon što ga je Antonio Conte proglasio viškom odlični veznjak je iz Intera prešao u Cagliari, a prethodno je u redove Nerazzurra stigao iz Rome.

U razgovoru za Sky Sport je kazao da je iz Rome otišao krivicom jednog čovjeka koji više nije u klubu.

"Odlazak iz Rome je bio bolan udarac, bila je to odluka osobe koja je također otišao... Odluke koje se moraju napraviti i za kojim je poslije suvišno žaliti", rekao je Nainggolan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Na kraju sam sretan zbog odluka koje sam donio, svojom karijerom i nadam se da ću imati još dosta razloga za zadovoljstvo. Imam još volje".

Iako nije imenovao osobu čijom krivicom je otišao pretpostavlja se da je Nainggolan mislio na bivšeg sportskog direktora Rome, Monchija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi