"Masakrirali" ga što je čestitao Džeki na ugovoru: "Edine, za mene si još uvijek najbolji"

Našao se na udaru navijača

"Masakrirali" ga što je čestitao Džeki na ugovoru: "Edine, za mene si još uvijek najbolji"

A. Čaušević

Edin Džeko je sinoć potpisao novi ugovor s Romom. U prijestolnici Italije kapiten bh. reprezentacije će igrati do 2022. godine. 


Odluku da da ostane u redovima Vučice iskusnom napadaču su čestitali mnogi bivši i sadašnji saigrači, posebno oni s kojim je u dobrim odnosima.

Među igračima koji su Džeki čestitali našao se i Radja Nainggolan koji se nakon čestitke našao na udaru navijača.

"Brate...ti si najbolji", poručio je veznjak Džeki, pa je uslijedila lavina uglavnom negativnih komentara.

Image

Nekoliko sati kasnije Nainggolan je putem Instagram storyja poručio da ga to sve nasmijava i da mu je Edin i dalje najbolji.

"Sada ne možeš uputiti komplimente bivšem saigraču/prijatelju i budeš masakriran...Ovo me nasmijava", napisao je Nainggolan te dodao:

"Edine, za mene si još uvijek najbolji."

Džeko i Nainggolan su svlačionicu u Romi dijelili od 2015. do 2018. godine.

Poznati finansijski detalji novog Džekinog ugovora

Džeko se tokom cijelog ljeta povezivao s prelaskom u Inter, ali je na kraju odlučio ostati u Rimi gdje se osjeća kao kod kuće.

"U proteklim sedmicama sam shvatio koliko klub želi da ostanem. Moji odnosi sa rukovodstvom, trenerima i saigračima i ljubav koju mi daju navijači, pomogli su mi da shvatim jedno - Rim je moj dom", rekao je kapiten bh. reprezentacije.

Corriere dello Sport navodi kako je James Palotta direktno pregovarao s Džekom te je dogovorena godišnja plata od pet miliona uključujući bonuse. Dakle, do 2022. godine iskusni napadač će zaraditi oko 15 miliona eura.

Ovo znači da će iskusni napadač do svoje 36. godine imati zagarantovanu platu kakvu imaju najbolji igrači Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

CdS navodi kako je Džeki proteklih dana poručeno da njegov prelazak u Inter neće biti moguć, nakon čega je on još jednom razmislio o svojoj poziciji, sjeo je za pregovarački stol sa sportskim direktorom Gianlucom Petrachijem te je potpisao novi trogodišnji ugovor.

Inače, dosadašnji ugovor Džeku je za Romu vezao do sljedećeg ljeta.

Top Komentari

hyl92883
To je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvog mjeseca sam primio 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam kući ponudio najmanje 7645 do 9264 eura sedmično. Ne mogu da verujem koliko je lako jednom isproban. ------- >>>>> WebJob33.COM
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi