Nainggolan nije mogao ni sanjati šta će doživjeti na Olimpicu

Navijači bijesni na Belgijanca

Nainggolan nije mogao ni sanjati šta će doživjeti na Olimpicu

E. Čaušević

Fudbaleri Rome poraženi su sinoć na domaćem terenu od Atalante (2:1) u okviru 20. kola italijanske Serije A.

Vučica je još jednom razočarala svoje navijača i pokazala da se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi u posljednje vrijeme. Eusebio Di Francesco zbog povreda nije mogao računati na neke igrače, dok je Radja Nainggolan zbog kazne ostao na tribinama.

Belgijanac se našao u centru pažnje nakon skandaloznog videa s proslave nove godine, a Roma je odlučila da ga suspenduje za ovaj meč. Nainggolan je s Tottijem i Monchijem bodrio Romu s tribina, ali vidjelo se da je mnogo falio svojoj ekipi na terenu.

Njegovo partijanje za novogodišnje praznike nije se svidjelo pojedinim navijačima rimskog kluba koji su nakon meča vrijeđali Nainggolana dok je izlazi s tribine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi