Pjanić o Nainggolanu: Nadam se da će se uskoro sve riješiti
Nainggolan se snimao s alkoholom i cigaretama u prazničnim noćima, zbog čega je i kažnjen, a Pjanić mu je odlučio dati podršku

Podrška za prijatelja i bivšeg saigrača

Pjanić o Nainggolanu: Nadam se da će se uskoro sve riješiti

Edmir Škorić

Miralem Pjanić je u jako dobrim odnosima s Radjom Nainggolanom bez obzira na odlazak iz Rome.

Kada je Pjanić napustio Romu i potpisao za Juventus, mnogi su se u Rimu okomili na bh. veznjaka, a u jednom intervjuu je Nainggolan čak zaprijetio da neće s njim niti razgovarati jer je izdao rimski klub.

Međutim, prijateljstvo nije narušeno, Miralem i Radja su ostali bliski, često se čuju telefonom i stignu skupa izaći na ručak, pa je stoga Pjanić izrazio žaljenje zbog onoga što se desilo Nainggolanu u proteklom periodu.

Podsjećamo, veznjak Rome je kažnjen od strane Rome zbog toga što je objavio snimak za novogodišnju noć na kojem se vidi kako uživa dok konzumira alkohol i cigarete. Belgijanac stoga nije igrao protiv Atalante, a trener Eusebio Di Francesco ga je baš naružio na presici u petak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Žao mi je zbog Radje, kada nisi na terenu to je uvijek najgora stvar. Čuo sam, stvarno mi je žao. Nadam se da će se ubrzo sve riješiti", kazao je Pjanić za Premium Sport.

Roma je bez Nainggolana poražena od Atalante s 2:1 na Olimpicu, dok je Pjanić s Juventusom s 1:0 na Sardiniji pobijedio Cagliari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi