Nainggolan: S Lulićem vodiš rat, a onda u avionu vidiš kakav je

Zanimljiva izjava fudbalera Cagliarija

Nainggolan: S Lulićem vodiš rat, a onda u avionu vidiš kakav je

U ovom prijelaznom roku Radja Nainggolan mogao je naći veći klub, dobiti veći novac, ali nakon što je otpisan u Inter bilo mu je važno samo jedno - da bude uz svoju suprugu koja vodi životnu borbu.

Tako je belgijski fudbaler unatoč mnogo boljim i izdašnijim ponudama na kraju završio u Cagliariju, gdje će igrati na jednogodišnjoj posudbi, a svojim ratničkim duhom za kratko vrijeme je osvojio srca navijača tima sa Sardinije.

O samom dolasku u Cagliari, kao i neuspješnoj epizodi u Interu, Nainggolan je govorio za Corriere dello Sport, a posebno je zanimljiv dio u kojem se govoreći o rimskom derbiju dotakao i Senada Lulića.

"Lulić je na terenu uvijek želio ući u rat, ali kada sam ga jednom sreo sa Džekom u avionu, vidio sam kako je zapravo totalno drugačiji. Vrlo je miran dečko. Teren promijeni fudbalera", izjavio je Radja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S obzirom da se rimski derbi igra već sutra, Nainggolan je istakao kako su te utakmice posebne i kako će svim srcem navijati za svoje bivše saigrače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi