Nainggolanu ukrali 150.000 eura
Sjajnog veznjaka je nesportski način života vjerovatno koštao i mnogo bolje karijere od ove koju je imao (Foto: EPA)

Ostao bez velike sume novca

Nainggolanu ukrali 150.000 eura

Midhat Šljivak

Fudbaler Intera Radja Nainggolan na bizaran način je ostao bez 150.000 eura.

Lopovi su iskoristili neopreznost i nesportski način života belgijskog fudbalera, te su se dokopali čekova koje koristi. Uspjeli su ih falsifikovati i inkasirali su 150.000 eura.

Naiggolan je nakon svega završio u policijskoj stanici. U njegovoj pratnji je bio i čovjek iz Intera, a tokom rješavanja ovog slučaja otkriveno je i kako je belgijski fudbaler imao velike kockarske gubitke u kasinu u Monte Carlu.

Dugovi su nastali prethodnog ljeta, odnosno u augustu ove godine, a navodno je izgubio ogromnu svotu novca.

Nainggolan je u prošlosti često trpio kritike zbog nesportskog načina života. Međutim, nikad ga se nije odrekao, pa je zato precrtan u reprezentaciji Belgije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Nepovezan tekst.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi