Najbolje za najboljeg: Nike napravio posebne kopačke za Modrića

Nike mu je godinama sponzor

Najbolje za najboljeg: Nike napravio posebne kopačke za Modrića

Luka Modrić prije nekoliko dana postao je prvi hrvatski nogometaš koji je osvojio Zlatnu loptu, najstariju i najprestižniju nagradu u svijetu nogometa.

Vezista Real Madrida je slavio ispred bivšeg saigrača Cristiana Ronalda i Antoinea Griezmanna koji je na kraju završio na trećem mjestu, a osvajanjem Zlatne lopte je ujedno ušao i u društvo legendi poput Beckenbauera, Van Bastena, Matthausa...

A kada je tako, onda zaslužujete i posebne kopačke za koje se, po običaju, pobrinuo američki proizvođač sportske opreme Nike koji s Modrićem sarađuje dugi niz godina. U pitanju su kopačke pod nazivom Nike Mercurial Vapor Golden Touch, koje će biti napravljene u limitiranom broju, tačnije, moći će se nabaviti samo 1500 komada po modeu.

Kako vam se sviđaju?

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

Kilijan45
Pa kako ga je krenulo u ovoj godini, da se prijavi za mistera svijeta, osvojio bi nagradu za prvog pratitelja, drugog pratitelja, mistera fotogenicnosti, mistera i jos 100 000 KM na strugalici Bosanske lutrije.. Grande Luka
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi