Respektabilan tim od igrača koji neće igati na EP: Među 11 i bh. reprezentativci
FOTO - EPA

Njih nećemo gledati na Euru

Respektabilan tim od igrača koji neće igati na EP: Među 11 i bh. reprezentativci

Adnan Beganović

Završene su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo na kojem će učestvovati 24 reprezentacije.

Nažalost, među igračima koji neće osjetiti slast igranja na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta su i bosanskohercegovački, a dvojica naših reprezentativaca našla su se u najboljem timu igrača koji će EP pratiti putem malih televizijskih ekrana.

Portal befoot.net "napravio" je najbolji tim od igrača koji neće učestvovati na Evropskom prvenstvu i može se reći da se radi o timu koji bi mnogim reprezentacijama pomrsio račune.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na golu se nalazi slovenački golman Oblak, u zadnjoj liniji su Lewis i Evans iz Sjeverne Irske, te Duffy i Doherty iz Republike Irske.

U veznom redu su Pjanić, zatim Sigurdsson (Island), Milinković-Savić (Srbija) te Odegaard (Norveška), dok su u vrhu napada naš Džeko i Norvežanin Haaland.

Top Komentari

Kao i obicno tamo gdje je sve propalo tu smo uvijek u konkurenciji, tamo gdje trebamo biti, tu nas nikada nema.
9 0
Penderinos
Bolji je ahmedhodzic od obojice stopera,
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi