Najnovije pojačanje Rossonera stiglo u Milano

Potpisuje na pet godina

Najnovije pojačanje Rossonera stiglo u Milano

Edmir Škorić

Mladi fudbaler Lyona Pierre stigao je u Milano i obavit će ljekarski pregled prije nego potpiše ugovor s Rossonerima.

Njemu je ovog ljeta istekao ugovor s Lyonom, a nakon što je odbio ponudu tog kluba da ostane još nekoliko sezona, prihvatio je poziv Paola Maldinija i Milana.

Kalulu je već stigao u Italiju, nalazi se u hotelu i u srijedu će obaviti ljekarski pregled prije nego potpiše petogodišnji ugovor s italijanskom ekipom.

Osim Milana, za 20-godišnjaka se zanimalo nekoliko klubova iz Njemačke i Španije, ali je on na kraju odlučio da ode u Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mladi francuski reprezentativac igra inače u odbrani i može da popuni sva mjesta, uključujući bekovske pozicije i stopera.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi