14

Komentari (14)

HarisADP
Joj mater im ****m ovaj ju ajted ne odustaje sa korupcijom i lazima. Fino im je bivsi predstavlja rome Palota reko. Ako oni tvrde da imaju milijardu navijaca Roma ima pola. Kaze tek tako tcrditi nesto na osovu kojekavih studija je apsurd. Naravno korupcija
Klicko
Prosjek godina navijača je 11 godina hahahahha
King_Kenny
...najomiljeniji klub na svijetu koji ima prosjecnu popunjenost tribina 60%...hahahahaha...
hake
Alo seljak, jel to ljubomora izbija opet iz tebe? Idi kupi žilet sebi i isjeci si vene.
King_Kenny
@hake ...pa ovo su ti cinjenice,najpopularniji i najomiljeniji klub na svijetu u citavoj sezoni samo protiv Barcelone moze napuniti tribine...zar to nije zalosno?
user1600705501
Sutti kenny tvoj LiVARpool je tek 6
Viper20
pa Brt Old Trafford je pun ne bitno protiv koga se igra,dok Za Real navijaju dijeca ili neki navijaci koji dodju kad su kakva namjestena finala..A Barca da je 3 kad joj na domacem terenu ima vise gostujucih nego domacih navijaca..
Mostarac94
Gdje si PSG 23 zemlje hahahahah
Eno30
Zna se ko su velikani i ko ima sirom svjeta svoje navijace citya i nema na spisku, a Liverpol samo 6 zemalja
King_Kenny
@Eno30 ...prati sutra navece osvajanje 7.titule u LP...Liverpool ce imati vise titula prvaka Europe nego zemalja u kojima je najomiljeniji klub,ali trofeji se broje,a ti se tjesi kako neki Azijati vole Man.United hehehe...
Ade1
@King_Kenny ovih 6 zemalja sto prate LOOSERPOL su afričke zemlje hohohohi
King_Kenny
@Ade1 ...tih 6 zemalja ce sutra navece moci gledati svoj omiljeni klub u finalu LP...to je najbitnije...a bas me zanima sa kojeg li su kontinenta ove drzave sto im je Man.United omiljen?
Realist
A gdje Guardiolin City.
green_dragon
Eno ih brate u Manchesteru slave titulu prvaka PL
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti