Najzad nam je otkriveno ko je brži, Davies ili Mbappe

Coman dao odgovor

Najzad nam je otkriveno ko je brži, Davies ili Mbappe

E. Škorić

Uoči finala Lige prvaka 2020. između Bayerna iz Münchena i PSG-a, Kingsley Coman uvjerava da je njegov saigrač brži od njegovog sunarodnjaka iz reprezetnacije Franacuske.

Alphonso Davies, bek Bayerna, impresionirao je ove sezone, a naročito je skrenuo pažnju nevjerovatnom brzinom. Brzina krasi i Kyliana Mbappea, napadača PSG-a, ali je pitanje ko je brži od njih dvojice? Coman je dao odgovor.

"Mbappe je veoma brz, nemojte me krikvo shvatiti, ali Davies je još brži. On je najbrži igrač", kazao je Coman, koji je nekoć igrao i za PSG.

"Moje vrijeme u Parizu je stvar prošlosti. Odrastao sam tamo i tamo sam igrao - ali to je bilo davno. Moja glava i srce su 100 posto u Bayernu", dodao je francuski internacionalac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Finale između Bayerna i PSG-a igra se večeras od 21 sat u Lisabonu. Prethodno su ove ekipe odigrale osam mečeva i svih osam u grupnim fazama. PSG je ostvario pet pobjeda, Bayern je dobio preostale tri, ujedno i posljednju odigranu u decembru 2017. godine.

Bayern je prema kladionicama blagi favorit, a MOZZART nudi bogatu ponudu. U fokusu su sve opcije, pa možete da odaberete najbolju i da s užitkom pratite večerašnji spektakl. Cijela ponuda se može pronaći OVDJE.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Premier
Zar nije Fanimo najbrži xd
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi