Najzanimljiviji detalji s meča Zrinjskog i Željezničara: Nije bilo golova, ali jeste crvenih kartona

Posljednja provjera za nastavak sezone

Najzanimljiviji detalji s meča Zrinjskog i Željezničara: Nije bilo golova, ali jeste crvenih kartona

A. Čaušević

Zrinjski i Željezničar su u Međugorju odigrali su generalku pred nastavak sezone kako u Premijer ligi tako i u Kupu. Meč je završen bez golova. 

Utakmica na terenu kompleksa Sport Centar je bila tvrda i podsjećala je na pravi prvenstveni meč na kojem na kraju nije bilo golova.

Igrači Zrinjskog su u prvom dijelu uspjeli zatresti mrežu, ali je gol Kunića poništen jer se napadač mostarske ekipe našao u ofsajd poziciji.

Najbolju šansu u prvom dijelu za Plave imao je Lendrić koji je pogodio stativu. U finišu prvog dijela viđena su i dva crvena kartona. Nakon varnica i međusobnog koškanja isključeni su Alispahić i Bilbija.

Zrinjski je u drugom poluvremenu bio nešto aktivniji i konkretniji protivnik uz nekoliko propuštenih prilika. Ipak, rezultatskih promjena nije bilo pa je ostalo 0:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oba tima nastavak sezone započinju gostovanjima. Zrinjski kod Čelika u Zenici, a Željezničar protiv Radnika u Bijeljini.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

seibeg
Raspast će se Svinjski kao i što se raspala HZ HB, Praljak, Boban, Prlić i ostali zločinci, UZP fujj , nestaće i genocidna tvorevina RS čiji su temelji nastali na genocidu, ubistvima, progonu, mučenju, silovanju itd.Čović i Dodik danas isto provode stići će ih ruka pravde nestaće i njih, samo je Bosna vječna, jedna jedina.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi