Nakon Balotellija, Chielliniju odgovorio i Felipe Melo

Brazilac nije ostao dužan

Nakon Balotellija, Chielliniju odgovorio i Felipe Melo

E. Škorić

Štoper Juventusa Giorgio Chiellini je u autobiografiji otkrio mnoge stvari, ali je određene bivše saigrače poprilično razbijesnio.

On je, između ostalog, poručio kako su Mario Balotelli i Felipe Melo najgore osobe koje poznaje.

"Dvojica igrača su me baš razočarala i sve sam to napisao u autobiografiji. Balotelli je negativna osoba i nema poštovanja prema ostalim saigračima. Sjećam se tokom Kupa Konfederacija u Brazilu 2013. godine nije uopšte bio zainteresovan za igru ili bilo šta, tada je baš zaslužio šamar. . Ipak, i pored njega je postojao još neko gori, a to je Filipe Melo. On je zaista najgori od najgorih. Ne podnosim ljude koji nemaju poštovanje prema drugima i uvijek traže neku svađu i tuču. Tada sam direktoru kluba rekao da je on trula jabuka i loš čovjek", kazao je Chiellini.

Na odgovor se nije dugo čekalo. Prvo je Balotelli odgovorio, a zatim i Brazilac.

"Kada sam bio u Torinu, nikada nikome nisam iskazivao nepoštovanje niti sam, kako on kaže, tražio tuču ili svađu. Trenutno nemam ništa protiv njega i bilo koga drugog. Previše je jednostavno loše govoriti o drugima u knjizi. Možda je 'ovaj defanzivac' još ljut na mene jer kad sam otišao u Galatasaray, izbacili smo ih iz Lige prvaka", kazao je Melo, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Možda sada sve ovo govori zbog toga što je tada Inter sve osvojio, a ja sam Interista ili jednostavno što smo mi, Brazilci, pobijedili Italiju s 3:0 2009. godine. Sve u svemu, ovdje se zaustavljam, ne bih više ništa dodavao".

Melo je u karijeri igrao i za Inter i Juventus, a danas je član brazilskog Palmeirasa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije