Nakon iznenađenja na Artemio Franchiju "zakuhalo" se na dnu Serije A

Važan trijumf Frosinonea

Nakon iznenađenja na Artemio Franchiju "zakuhalo" se na dnu Serije A

A. Čaušević

Prvi susret današnjeg programa 31. kola Serije A donio je iznenađenje. Frosinone je na gostovanju s 0:1 pobijedio Fiorentinu. 

Utakmica na stadionu Artemio Franchi nije bila dopadljiva, a veća uzbuđenja viđena su tek u drugom poluvremenu kada je postignut i jedini gol.

Viole su propustile niz šansi, a najbliže su golu bile u 81. minuti kada je Chiesa odličnim udarcem sa 20-ak metara pogodio stativu.

Pobjednik je odlučen u u 84. minuti. Lijepim udarcem sa vrha kaznenog prostora pogodio je Ciofani. Bio je to gol vrijedan osvajanja tri boda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovim trijufom Frosinone se upotpunosti uključio u borbu za opstanak u Seriji A.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti