Nakon noćne more u Monacu: Thierry Henry dobio novu ponudu za posao
Navodno najveći problem predstavlja njegova nesigurnost, jer ne zna da li želi čekati novi samostalni posao ili raditi u stručnom štabu reprezentacije.

Da li će je prihvatiti?

Nakon noćne more u Monacu: Thierry Henry dobio novu ponudu za posao

E. Oštraković

Arsenalova legenda, Thierry Henry, nije imao previše uspjeha u svom prvom samostalnom poslu kao trener Monaca.

Dobio je otkaz nakon samo tri mjeseca, ali danas se pojavila vijest kako je dobio novu ponudu za posao.

Navodno je selektor Belgije, Roberto Martinez, ponudio Henryju da se vrati na mjesto njegovog pomoćnika u selekciju Belgije.

To je funkcija koju je Francuz obavljao prije nego što je dobio šansu da samostalno vodi Monaco. On je imao sjajan odnos sa igračima Belgije, te ga Martinez želi vratiti u svoj stručni štab.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ipak, Henry još uvijek nije donio odluku. Navodno najveći problem predstavlja njegova nesigurnost, jer ne zna da li želi čekati novi samostalni posao ili raditi u stručnom štabu reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi