Nakon objave Fanimovog brata engleski fudbaler će navijačima Sarajeva još više porasti u očima

Zvučno pojačanje stiglo na Koševo

Nakon objave Fanimovog brata engleski fudbaler će navijačima Sarajeva još više porasti u očima

A. Čaušević

FK Sarajevo nastavlja sa sklapljanjem odličnog tima za bh. standarde. Nakon što je zimus realizovano nekoliko zvučnih transfera isto se dešava i ovog ljeta. 

Prvo je dogovorena nova posudba Besima Šerbečića, sa Spartom iz Praga dogovoren je permanentni ostanak Zinedina Mustedanagića, a jučer je zvanično stigao i Matthias Fanimo.

Fanimo je u Mladosti bio odličan te ukoliko s istim igrama nastavi na Koševo sasvim je jasno da će Bordo tim onda u Englezu dobiti fantastično pojačanje.

Nekoliko sati nakon potpisa na društvenoj mreži Twitter Fanimov brat Micah nije krio zadovoljstvo zbog potpisa i završetka posla na obostrano zadovoljstvo.

"Ovo mi znači veoma mnogo. Maksimalna ljubav i zahvala za trud svima koji su radili sa mnom iza zatvorenih vrata. Konačno ću osjetiti okus Lige prvaka", poručio je Fanimo.

[twitter]https://twitter.com/MixahFanimo/status/1286720664473411584[/twitter]

Brzonogi krilni fudbaler je sa Sarajevom potpisao ugovor do 2023. godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fareus1921
Nije isto Liga Prvaka i kvalifikacije za Ligu Prvaka...
5 3
miki30
Okus lige prvaka?? Misliš pretkola protiv tam nekih ekipa iz Malte, Luxemburga, Lihtenštajna i slično.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi